h

Nieuws, november 2015

24 november 2015

Soms moet het... gewoon omdat het moet!

Foto: SP

Wat als je een gevaarlijke situatie ziet. Zoals een paar weken terug op de Breullaan. Geen verlichting en door de bladval ook niet berijdbare fietspaden. Het kost wat tijd, maar je kunt wat bereiken: dat bewijst Jan Voogdt. Nu zijn de fietspaden geveegd en is de verlichting (deels provisorisch) hersteld. Hieronder licht hij toe wat hij gedaan heeft.

Lees verder
9 november 2015

Motie dialoog vluchtelingen

In de raadsvergadering van oktober heeft SP-raadslid Annemieke Pluijgers een motie ingediend, die unaniem is aangenomen. In deze motie vraagt de SP om met de hele samenleving een respectvolle dialoog aan te gaan over de verschillende problematieken betreffende de vluchtelingen. Raadslid Annemieke Pluijgers spreekt vlak voor de stemming de raad toe over de motie: "Wij zijn blij met de steun voor deze motie vanuit de raad en college. Er zijn tegenstellingen en daarom is een dialoog noodzakelijk."

Lees verder
9 november 2015

Een wake voor vluchtelingen

Foto: SP

Op 1 november werd zoals gewoonlijk weer een wake gehouden bij Kamp Zeist aan de Richelleweg in Soesterberg. Met veel aandacht aan het feit dat de Schipholbrand nu 10 jaar geleden was. De namen van de mensen, die daarbij betrokken waren, werden genoemd. En er was veel aandacht voor de hedendaagse problematiek van de vluchtelingen. Een oproep ook, om naar de manifestatie voor de vluchtelingen te gaan in Utrecht op 7 november. Hier vindt u daarover de informatie. De volgende wake is 6 december.

Lees verder

U bent hier