h

Nieuws, oktober 2013

27 oktober 2013

Verbonden Verzetswijk

Er is een promo video voor/over de Verzetswijk gemaakt, bekijk dit filmpje HIER.

Lees verder
22 oktober 2013

Ten strijde tegen armoede

Vandaag (18-10-2013) was een delegatie van de raad op bezoek bij de sociaal raadslieden in Zeist. Het was al heel wat jaartjes geleden dat de raad daar weer eens op bezoek was, dus het werd hoog tijd. Met heel veel enthousiasme kregen we van alle facetten van hun werk het een en ander te horen. Met aansprekende voorbeelden. De sociaal raadslieden is een professionele organisatie. Dat is nu al vele jaren, terwijl er vroeger veel vrijwilligers werkzaam waren. Maar de tegenwoordige wetten en regelingen zijn zo ingewikkeld, en vooral, een klein foutje bij raadgeving of invullen van papieren heeft zo'n groot effect voor de mensen die je helpt, dat je dat risico niet wilt lopen.

Lees verder
22 oktober 2013

Het land van de lange tenen

Dit is een ingezonden opiniestuk van een SP-Zeist lid.

Lees verder
12 oktober 2013

Welzorg, bent u daar koning klant?

 is de klant koning?De laatste maanden is de SP-Zeist gebeld door mensen, die klachten hebben over de service van de firma Welzorg. Welzorg moet voor de gemeente Zeist zorgen voor de WMO-middelen, zoals scootmobiels, aangepaste fietsen enzovoort. Bij problemen met die vervoermiddelen blijkt het steeds weer dat een oplossing lang duurt. Er wordt langzaam gereageerd na de eerste melding, terugbellen wordt niet gedaan en het lijkt dan ook dat de interne communicatie niet erg vlot verloopt.

Lees verder
10 oktober 2013

Waterman geeft 1000 handtekeningen aan gemeenteraad

Bij de inloop op 8 oktober heeft Michael Klaverstein, vader van een zoon die zwemt bij de Waterman en een van de organisatoren voor de actie tot behoud van zwembad de Waterman, meer dan duizend handtekeningen aangeboden aan de gemeenteraad van Zeist. Daarbij hield hij ook een pleidooi om een uniek zwembad voor de gemeente Zeist te behouden.

Lees verder
10 oktober 2013

Een kind kan de was doen

(Bijdrage van de SP fractie voor de begroting 2014, uitgesproken op 8 oktober 2013 tijdens de algemene beschouwingen in de raad van Zeist.)

Lees verder

Pagina's

U bent hier