h

Kamerlid Renske Leijten bij bijeenkomst Nationaal ZorgFonds. in Doorn

24 februari 2017

Kamerlid Renske Leijten bij bijeenkomst Nationaal ZorgFonds. in Doorn

Foto: Elton Wollenberg

Tien jaar geleden werd marktwerking in de zorg ingevoerd. Het eigen risico, ook wel boete op ziek zijn, deed haar intrede en jaarlijks flink verhoogd. Bovendien werd het basispakket steeds verder uitgekleed. De zorg is veel te bureaucratisch. En aan het jaarlijkse overstapcircus wordt miljarden verspild. De kwaliteit gaat omlaag, de kosten omhoog.

Dat moet en kan anders. Het Nationaal ZorgFonds wil de zorgverzekeraars afschaffen en één Nationaal ZorgFonds opzetten. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie.

Foto: Elton Wollenberg

Ook in de Utrechtse Heuvelrug hebben inwoners het initiatief genomen om meer bekendheid te geven en draagvlak te creëren voor dit prachtige initiatief. Tijdens onze informatiebijeenkomst brengen we u graag op de hoogte van onze plannen en willen u de gelegenheid geven om vragen te stellen over het Nationaal ZorgFonds.

Waar:           Koningshof, Kerkplein 1 Doorn
Wanneer:     Maandag 6 maart om 19:30 is de inloop met koffie en thee, om 20:00 begint de avond

Voor meer informatie of om steun te betuigen: www.nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier